Tel. (038) 376 44 28 Mail ons Bel ons

Het restaurant (à la carte)

Kom heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant. Op onze menukaart treft u een keur van smaakvolle gerechten uit de traditionele, maar ook uit de moderne Aziatische keuken aan.

Wij beschikken over bekwaam en vriendelijk personeel, dat er alles aan doet om u een heerlijke avond te bezorgen. Wij bieden u persoonlijke bediening, gastvrijheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Buffet

Wij organiseren ook regelmatig buffetavonden waar u onbeperkt kunt genieten van heerlijke Chinese maaltijden. Ook kunt u vanaf 15 personen een eigen buffet laten samenstellen.

Korte geschiedenis

Restaurant de Noord Veluwe was eerder gevestigd aan de stationsweg in Wezep. In 1982 is het restaurant verhuisd naar de meidoornpassage vanwege de nieuwbouw van het winkelcentrum. In 2012 viert Chinees Indisch Restaurant de Noord Veluwe het dertigjarig jubileum.

De familie van Sylvia heeft eerder in diverse plaatsen een Chinees restaurant geopend, onder andere in Wageningen, Oosterbeek, Arnhem en Oud-Beijerland. Jaren ervaring, ondernemerschap en de culinaire kwaliteiten garanderen u hoge kwaliteit.

Reserveren

Wilt u reserveren?
Bel dan naar Tel. (038)3764428, mobiel: 06-26883803 of stuur een e-mail: info@chineesnoordveluwe.nl

Foto restaurantFoto restaurantFoto restaurant
Foto restaurantFoto restaurantFoto restaurant